Translate

torsdag 6. mars 2014

Posetive og negative dager i livet

hvem er din engel i livet? har du flere slik som æ føle at æ har, no tror du sikkert at æ har funne gud eller nokka anna å tro på.ska prøv å forklare mæ litt nærmere. har tenkt endel masse men finner ut at jeg har itj bare en engel i mitt liv. i mitt liv så tenke æ på engla som dem som ønske mitt beste og kommer med gode råd og kan lære mæ litt om livets opptura og ned tura. like å ta i mot hjelp fra dem som kan gi mæ nokka bedre, så må vel nevne ei som hjelper meg masse den dag i dag og på bor på Veakrysset, tror æ itj skriv nokka mer, vet itj om æ kan skrive nokka mer siden klokka e 0245 (den 03.02.14) på natta og har itj spurt om å få bruke navne hennes. så har ei te som har bodd på løten men har flytta te Hamar, har truffe ho bare en gang men ser på denne gode og trygge dama, føle at æ kan stole på dem begge men på forskjellige måter. Har itj så mang i live mitt æ kan stole på... en engel e også min kjære Jallis, elske han av hele mitt hjerte.
han får mæ virkelig te å LE når de negative dagan kjæm.
også har vi vårres kjære dronning PUSA
her har du dem begge om du itj har lest bloggen før.

æ gikk å la mæ.. så æ forsette i dag.(04.02.14)

har også funne engela i trøndelag (trodde itj dem fantes, foruten om Jallis og Pusa)
så no ska æ også snakk litt først så har vi ei dame som æ kan VIRKELIG stole på. har itj hatt non som venna å stole på sorry for dem som føle sæ truffe, men slik føle æ det. du tenke sikkert har æ itj hatt skolevenninna, og svare e nei itj som æ kunn stole på, synd men sant.



i dag 06.03.14 ska æ fortsette med denne bloggen og da ska æ gå innom ett tema som kansje non vil føl sæ truffe, men det drit æ i for å værra helt ærlig.
æ e itj perfekt, langt deri fra også. men det æ itj forstår hvorfor folk syns det oki æ lyg te mæ. set går på helt småe detaljer. det kan bli store til slutt.
kan gi dokk ett eksempel. om du sie te mæ at du ska gjør en ting også finn du ut samme dag at du itj får det te, hva er normalt å gjør da? mitt hode sier at da skal du gi beskjed om at ting har forandra sæ slik æ får itj te å kom i dag.
en anna ting: om du sier at du ska rydde og itj får te å gjør det med en gang hva sier du da?
som unge fikk æ oppgava for å få uke peng, (tror de fleste har fått det av min aldersgruppe) men i dag så e det at en ikke orke eller som æ vil kall det at en e lat, eller at TV, DS, PC er viktigere. æ klle alle som e mer opptatt av TV, DS, PC for silkerompe, syns det passe bra når en bare itj orke å gjør nokka.
så ska æ ta ett eksempel til: når ett kjærlighets forhold tar slutt, hva gjør du? det som har skjedd mæ e at æ FØLE at æ ska værra hobby psykolog, æ e av den typen som prøv å se det posetive i det meste, prøve så godt æ kan å gi positive råd slik som æ har komme te å gjort det sjøl. du tenke sikkert at æ må lær mæ te å si nei, JO Æ HAR PRØVD DET MEN DET HJELPE FAEN ITJ.
så hvordan ska æ klar å forklar kordan at æ itj vil værra nokka hobby psykolog.... har jo heller itj såre den andre som spørr om litt tid for å prate /skriv. gode råd mottaes med STOR TAKK.

håpe at igjen ble såra, FAEN æ DRIT i det. bruke bloggen te å skriv ut diverse tanka æ har i hode der å da, ble sikkert en forferdelig lang blogg dette men det e ingen som tvinge dæ te å les hele.
ska av slutt med en sang som hjelpe mæ masse når det e tungt og mye mas, andre ting i hode som kanskje itj komme helt opp til overflaten
her e det non tima me musikk
hehe kos dokk....



trønderklæm sendes til alle