Translate

torsdag 12. mars 2015

Politikk og litt anna


vi starte me det som kanskje sjokkere at æ tar opp ,em her vi går:
Vi har en terrorrist i norge som æ mene treng itj å vær i norge nokka lenger. komme med slike uttallelser som han gjore i ett program som va på NRK. linke det tullingen sa her, har sitte å hørt på han og må bare si at æ vil ha han utav Norge


æ fatte itj ka han gjør enda i norge. E itj han en fare for andre som bor i norge??? Det e no itj nokka rart at non sier at Norge skal værra for nordmen!!! e itj rasist men norge sende ut unga og itj han tullingen. Kordan har det blitt i norge??? idioti!!!!! men men har vel litt med regjeringa som e også no da! e no itj helt fornøyd me den heller æ da. tar fra di fattige og gir til rike, æ sende en utfordirng til regjeringa: GÅ PÅ UFØRETRYGD I 6 MND MED SAMMA UTGIFTER SOM DU HAR NO!!!!
ingen som tør sie no æ. og dette e jo mine meninga som skrives her da.



no va det over til nokka anna!!!!
har ei venninne på løten som æ tenke litt på fortida. ho har det itj bra, og forstår at det bo, itj e bra for non men la mæ si dette æ e kjæmpe gla for at det va to tøffe trøndera som redda mæ fra denne SLADDER bygda. Tenke masse på dæ, blir litt eitranes
forbanna. så te den som itj har nokka anna enn å spre sladder og rykta finn dæ en anna hobby.




ellers så fikk æ mæ det store sjokke i dag. æ har hele tida sagt at æ itj har nokka trua på privat klinikker siden ALT e så himla dyrt, men dæven døtte æ trodd itj nokka på den stakkarslige sykepleieren som æ snakka me. alle kjenne vel til at æ ønske å få tatt en Gastrisk bypass oprasjon. for dem som itj veit det så BØ ! va innom Aleris og fikk vite at om fastlegen sender rekvisisjon så må en bare betale en egenandel..... SJOKK!! så la mæ si at helga starta tidlig hehe party!!!!!

så la mæ si at for dokk som stræve med å gå ned i vekt og itj klare det uten hjelp ring å hør med aleris, og for dokk som tror at det e bare å slanke sæ med å spise mindre og oftere: dra te helvete! æ blir litt forbanna på sonne verdens mestre som tror dem VEIT alt. finnes over alt klart det men hold meningan dine om ting du itj kan nokka om for dæ sjøl og itj tving dem på andre. 

helg!!!!!!

ender denne bloggen med min trengings oppvarmings sang...... ha ei knall helg og neste uke!!!!!




mandag 16. februar 2015

nytt år, nye blogger

hei hei 
no e det lenge siden æ har skreve blogg men vi får begynnepå igjen. hjelper litt på psyken å få ut non tanka som heng fast. 
Æ veit at det e mange av mine venner som kansje itj er blogg lesere men håpe dokk finn denne spennendet. Æ sjer at det e nesten ett år siden æ skrev sist. Jøss tia går fort. Får vel begynne litt med ting som har skjedd etter siste blogg.
jeg har gått på motivasjonskurs igjennom fedmepoliklinikken på St. Olavs hospital, det gikk over 6 mnd og det va spennende spesielt å se kor mange av oss som virkelig gikk ned i vekt.æ kom inn til syepleier igjen den 8 desember og venter no på å få kom inn te kirurg. Vente tida har vært lang men det må æ regn me i det norske helsevesnet, vil ha det gjort ordenlig. Så e det sikkert non av tenke treng da itj en slik oprasjon, jo æ gjør det, ingen kan få mæ vekk ifra det heller, æ vet me mæ sjøl at æ itj klare å gå ned så mye æ vil uten litt hjelp. Æ kalle det itj en slankeoprasjons mange gjør æ kalle det en livendrings oprasjon, får det e sant. mange velger å ta det privat men æ har itj på 100000av kroner bare liggendes.
På oktober så mista vi bila vårres, hadde itj gått igjenom EU-kontrollen, så den har blitt spiker eller lignende

Jula og Nyttår
jula va no grei, litt myemat men æ må no si at æ va flenk og itj spiste så my som æ bruke, va no litt spent på om alle likte sine julegaver, men fikk no bare posetive tebakemeldinger
som vanlig så har æ litt angst for jula, kan itj helt sett orde på ka som gjør det men det e no son,Hadde besøk også og da laga æ laks me tilbehør, da va det oss ungdomman i familien! trivelig også å få besøk.

Nyttårsaften
æ og gubben va no på hovin som vi bruke, hadde kjempe artig og vi sente opp raketta og kosa oss me mat og godt selskap, men æ synses at rakettan blir så fort over. påeistor kasse så blir den ferdig på 1 minutt og kostnaden over 800kr hjelp!!!!!!!

Januar!
gikk no dagan der å, va te forskjellige lega her og der men det gikk no over all forventing bra.

Februar!
ja no sitt æ her å skriv blogg! hadde besøk fra romsdalen og de va hyggelig laga no middag te dem for at dem fikk te å slapp av litt. så har vi i går da æ hadd laga måt te ungdomman igjen. Laga kalkun me tilbehør og desserten va Is


Ha ei fin uke! kommer nokk fler blogger etterhvert


klæm