Translate

torsdag 22. november 2012

lei av mas

som dokk sikkert har forstått så kommer det itj så mange blogger som tidligere. e en smule lei av mas om at du må skrive blogg for det hjelper deg til å få ut vanskelige tanker... oki så da setter æ igang: 
Lei av baksnakkin, lei av masing, lei av alt som har med jul å gjøre, lei av trakasering. lei av forventinger. tror det er litt å ta tak i der...... men æ sitt no her og har oksesteik i steikovnen og vente på at den ska bli ferdig. i hverdagen ellers så jobbe æ, blir nokka forferdelig sliten etter de, to dager i uka og det e halve dager, men det er nokk og æ kommer itj te å legge te non daga fler heller på ei stund. 
nok om jobb....  så har æ fotografering, tok non bilda i dag av en veldig fin soloppgang kommer bilda en gang i fremtiden. tror at å legge ut bilder ska en værra forsiktig me for du vet aldri ka andre kan finne på å gjøre men no tror æ at æ ska finne på nokka anna å skrive om. itj alle godtar at en skriver ka en mener vettu:-(  men æ må si i slutten av denne saken så blir det vanskelig å si te non at dem itj kan få bildan mine uten at æ bestemme for kor my æ treng å ha for dem heller..... så e det non som spør kor my æ har jobba med dæm..... jaja æ tar bildan????? også sette æ navne mitt på dem ferdig!!!!

så no begynner okse steika å lukte godt ja.... som sagt så får vi besøk i dag, glæde mæ... No blir det itj så mange negative tanka som psykologen si.... må tenk posetivt....... Faen det e vanskelig når en blir baksnakka og itj trudd på når en sier en forbanna ting som e ganske personlig og vanskelig å snakke om.... om ho/han les denne bloggen så må æ si at tenk over ka du gjør mot andre og kordan du vil blir behandla sjøl. nei no blir æ bare sint og lei mæ på en gang og det e jo nokka vi itj ska ha nokka av.....


så har vi denne perioden av året som æ hate alt mørketiden... blir så deppa av all dette mørke.... prøver å få så mye lys som over hode mulig, har også fått i mæ lampe som æ ska sitte foran en time per dag.... vanskelig når en har så mye å gjøre.

som sagt så blir en litt deppa når en står opp og det blir mørkt ca kl 1500-1530.... deppa e nokka alle kan bli når mørke kommer..... en god kompis sa te mæ still dæ foran speilet og si at livet blir bedre.... huske itj helt ka han sa. men får sikkert til å høre det igjen.... da ska æ skriv det :-) 


så no tror æ at steika e ferdig så da får dokk all ha en fin kveld videre så skrives vi en anna gang.



Trønderklæm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar