Translate

tirsdag 27. november 2012

hva skal til?

hva ska til? ja no sitt du vel å lurer på hva æ sie/tenke? dette e ett tema som kan bli litt vanskelig å skrive om men æ prøve.
det har sæ slik at det altid finnes personer som itj e snill og egoister og elske å lyge. ja no ska det itj sies at æ e perfekt, e itj den som itj ha lyve, men å sette ut rykter og dikte opp ting det håpe æ itj æ har gjort. hva ska til får å få disse personene til å slutte, den rette måten er vel å gå til politiet, men det er itj lett å bevise baksnakking og rykter. så da blir det henlagt, kan en da gå til en advokat for å få denne personen til å slutte. men nei da det fungere heller itj. 
du blokkere denne personen og da får denne personen andre til å skrive til deg og sie/skriv at du har nøtt til åta kontakt med han /hun . da tenke æ FAEN heller denne dama/kar'n ska få høre kor "skape" ska stå henn..... gjore det og hjelpe itj. så da kan du tenke hvorfor skjer dette? joa denne personen er en slik "æ treng oppmerksomhet"
æ e sikkert litt slæm no men e DRITT lei av baksnakking og rykte utsetting.

over til nokka mer hyggelig.denne dama/dronninga Pusa (dette bilde e tatt i dag me god hjelp fra Jallis)
ho fylle 1,5 år på julaften, det blir sikkert en god dag. for da skal vi tre til mine foreldre og feire jul. ligge over til 1.juledag og få med den tradisjonelle 1.juledag frokost/lunch. glede mæ veldig te det.... 

elsker denne sangen. så bekager for den som itj like den.... te helvete me dokk. har veldig lyst til å se denne filmen men nå ska du æ va på film forrige fredag og fikk "nesten" sjokk , altså æ har honør rabatt men å betale 95,- e litt fordyrt for alle,og det e halv pris. Hårreisende. har vel blitt slik i norge at ALT skal værra dyrt og enda dyrere men foråsi det slik så øker itj trygda for det. bare at lønningan ska økes te alle andre som klare å holde på en jobb. men som æ har forklart tidligere at æ har itj nokka problem med å holde på en jobb men sykdoms bildet mitt tilsier at æ kan 7tima for uka men det virke som itj alle klare å godta dette. og da blir det vanskelig når en sier i fra og får brev i fra fastlegen og psykologen til å skrive brev men uansett itj får arbeidsgiver til å forstå at slik er det akkurat no. men for dæ som itj har lest min blogg før så har æ bipolar lidelse ( itj gå på wikipedia for da får du sjokk)for min del så e det likarat du spørr om du tør da. for no som æ går til psykolog så finner vi sikkert flere problemmer tenker jeg. utredning kalles det... uff æ grue mæ te å få svaran i morra..... men det går sikkert bra... ska no bli godt å få vite også.... ska no skrive om det når æ får vite nokka i morra......
dette sier vel godt hva mitt første tema. skulle vel ha hatt denne sangen først men det ble no itj slik da... 
ja æ like å hør på denne dama, syns ho har en helt topp stemme.for dokk som itj har hørt på ho det anbefales veldig liker det ho tar opp i sine sanger.veldig viktige ting som kan tenkes at skjer alle og det e bra at non får til å skrive å synge om det. Hurra te adele.

så e det lenge siden at æ har snakka/skreve om bestisen min på løten:
men årsaken e vel at ho sliter ho også på denne tiden av året slik som alle oss andre. Ho vet kæm ho e så om ho itj vil at æ ska skrive om ho så veit æ at ho sie i fra. denne sangen e te ho

så vil æ te slutt ære min kjære Jallis som klare å holde ut me mine oppturer og nedturer, Ælske dæ jallis over alt på denne jord.
æ veit itj om du veit det men håpe at denne sangen som vi har sammen:

no ska æ avslutte for æ får besøk i kveld og må vel diske opp me nokka, får vel kanskje lage ei slik
trønderklem te alle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar