Translate

søndag 21. april 2013

oppgitt!!!!

no har det starta med disse anoreksia reklamene på tv'n igjen. Lure på om det itj finnes reklamer hvor normale mennesker finnes. tror æ har sett en eller to reklamer slik. E det virkelig slik at denne verdeen skal bare bestå av  anoreksia sorry om æ såre non  men e så forbanna og oppgitt over denne normen som er komme i dette samfunnet, hvor skal det ende? alle sammens skal bli like tynn  og itj spise nokka. for dem som kjenne mæ så e æ gla i mat og e itj akkurat den tynneste som slik visse reklamer skal ha det til at alle "skal" være. jaja dette va en oppgitt del av denne blogg.

får vel skrive om nokka anna. har hatt ei helg  me at æ va en tur på hovin og det va kjempe hyggelig, ble litt seint som det bruker å bli men det er alltid så kjemmpe godt å være der. god mat og godt selskap da går tida alt for fort.
ja har blitt litt hekta på Glee men dæven døtte æ har itj hørt så my bra på lenge. 
 Glee handle vel om å god ta hverandre slik en er. syns at alle skal få være seg selv. så derfor e vel æ så oppgitt når det kommer slike reklamer som viser hvordan en skal være og itj.Æ veit at æ kanskje såre non men det e heller itj meninga, men for dem som har problemer med vekt og VIL gjerne gå ned så kan det værra vanskelig. og får en lyst til å gjøre nokka så koste det så my peng at en kan jo bli konkurs av mindre. Vet at på en klinikk så koste det FRA 19000kr for å få LITT hjelp for å  få den vekta en ønsker. Ka ska en gjør da? 
avslutte me en sang som æ håpe non forstår hintet. 
mobbing e itj æ nokka gla i

det er søndag og ny arbeids uke.... jaja og da får en vel avslutte her da.... 
ha ei fin uke og TRØNDERKLEM

tirsdag 16. april 2013

jaja!!!!!!!!!!

jaja no har det komme te den tiden av året at lønnsoppgjøret er i gang. må no gjerne si at for dem som går på trygd bør få bedre enn det som dem har, men dem gjelder vel itj i dagens lønnsoppgjør, fordi en itj jobbe.... hmm det er vel mange som har arbeids avklaringspenger som gjerne vil jobbe men Nav klare itj å gi dem jobb. så hvorfor er det vanskelig å gi dem som har minst litt mer enn det dem har. vet av mange som itj har nokka mer enn ca. 8000 kr pr mnd og kordan i helvete skal en klare å leve på det i en mnd dagens DYRE norge??
æ si e no bare at det har vært kjempe artig å gitt alle politikere ett halv år med den summen som 8000kr til alle utgifter en har og lure på ka som har skjedd da??? har dem brydd sæ om andre eller om dem har gitt faen slik som dem gjør no.....

har også ei som æ vil skryte litt av.... ho også e en blogger, linke bloggen hennes på sida mi på facebook... ho e en veldig ivrig blogger. Mer enn mæ ja.... gir gode råd og skriver om alt som skjer igjenom en dag.

må vel avslutte da vi skal ut i SOLA og vinden.... ta bilder også i dag. har fått at lysta te å ta bilder etter en periode med dårlig bildetaking. vet ka som gjore denne tørken og det har vel litt med at en starta i en forrening som de fleste va proffisjonelle fotografer og ga itj så my for min del. fikk bare lyst til å itj ta bilder og æ tror at det e itj hensikten men en slik forrening,men har no prøvd det no og veit at det e itj nokka for mæ. en lære så lenge en lever sie no æ.
sorry men kan itj ha en blogg uten denne dama......

TRØNDERKLÆM 
"æ å vil værra med, maju maju.... klem te alle sammen fra PUSA"

fredag 5. april 2013

FREDAG!!!!




æ må si æ e gla det e fredag.... glede mæ te at helga ska komme... 
har vært på jobb i dag å e kjempe kjempe sliten. og har besøk det her kjempe hyggelig men æ veit itj helt kordan æ ska klare å underholde en gutt på 12 år... 
han like :
 
veldig opptatt av spill på PC og DS3 alt som det går ann å spille på og med...


Fredag ja.... hva bringer helga? jo i morra ska vi på bursdag til ei gromm jente.. glede mæ te det! hva skal vi anna? JO SLAPPE AV......


ellers så er det vel ingenting å snakke eller skrive  tror æ..... Tenke Tenke klare itj helt å få fram alle ord fortiden skjønner itj det.....hva skal æ skrive om? nei har vel skreve alt. 



HA EI KNALL HELG ALLE SAMMEN
TRØNDER KLÆM

torsdag 4. april 2013

En liten hilsen fra trønderen

jaja æ sitt no her å ska prøve å skrive litt igjen.... hmmm  ka ska æ skirv om. kan no starte me at det snør ufafor vinduet hmmmm jaja trodde det gikk mot sommer æ. 
jo også ble jo Pusa syk i påska, ho kasta opp ett helt døgn, så æ å Jallis sov på skift, men ho har komme sæ no. Vi Hadde ho te dyrlegen på tirsdag og fikk vite der at ho hadde fått tannstein og hadde betennelse på tannkjøttet men alt ble fiksa så nå er vår pus blitt frisk, har prøvd  nytt for med større biter i. så nå skifter vi mat, rart e det for ho elske den nye maten. 
Fikk panik æ iallefall når Pusa ble syk, ringte ei venninne av mæ og ho forklart at så lenge ho kasta opp om ho hadde fått i sæ nokka Pusa itj skulle.. må også fortelle at det er første gang jeg brukte også ett katteforum å¨facebook og det va virkelig mange gode svar der. Gode svar av alle det, tusen tusen takk for det!
"Mamma" e så kjempe gla i Pusa så.

sjokka æ no har det slutta å snø ute.... sola e på vei ut av skyan også.... så bra da!!!

jo må vel skrive litt om jobb også, motivasjon for å gåpå jobb? nå ja det variere ja.... skulla egentlig ha vært på jobb i dag men fikk itj te å forlate senga pga av kjempe vond rygg og æ har fått problemer men skuldre og håndledd, albuer og knær så må æ si at å ta 2-3 600mg ibumintin for at kroppen fungere e itj enkelt i det hele tatt.... men ska no på sykehuset den 23/4 så da håpe æ at det kan bli nokka svar for alle disse problemene, Æ leve i håp no ja. Men tenke at det har vel med at en blir gamlere og gamlere, hmmmm 
ja ja det er vel på tide med å slutte av også.....
men sender en god kos og mange kyss til min kjære Jallis for at han klarte å holde seg mer rolig ovenfor Pusa enn det æ va, denne sangen er til deg.



trønderklæm te alle