Translate

tirsdag 16. april 2013

jaja!!!!!!!!!!

jaja no har det komme te den tiden av året at lønnsoppgjøret er i gang. må no gjerne si at for dem som går på trygd bør få bedre enn det som dem har, men dem gjelder vel itj i dagens lønnsoppgjør, fordi en itj jobbe.... hmm det er vel mange som har arbeids avklaringspenger som gjerne vil jobbe men Nav klare itj å gi dem jobb. så hvorfor er det vanskelig å gi dem som har minst litt mer enn det dem har. vet av mange som itj har nokka mer enn ca. 8000 kr pr mnd og kordan i helvete skal en klare å leve på det i en mnd dagens DYRE norge??
æ si e no bare at det har vært kjempe artig å gitt alle politikere ett halv år med den summen som 8000kr til alle utgifter en har og lure på ka som har skjedd da??? har dem brydd sæ om andre eller om dem har gitt faen slik som dem gjør no.....

har også ei som æ vil skryte litt av.... ho også e en blogger, linke bloggen hennes på sida mi på facebook... ho e en veldig ivrig blogger. Mer enn mæ ja.... gir gode råd og skriver om alt som skjer igjenom en dag.

må vel avslutte da vi skal ut i SOLA og vinden.... ta bilder også i dag. har fått at lysta te å ta bilder etter en periode med dårlig bildetaking. vet ka som gjore denne tørken og det har vel litt med at en starta i en forrening som de fleste va proffisjonelle fotografer og ga itj så my for min del. fikk bare lyst til å itj ta bilder og æ tror at det e itj hensikten men en slik forrening,men har no prøvd det no og veit at det e itj nokka for mæ. en lære så lenge en lever sie no æ.
sorry men kan itj ha en blogg uten denne dama......

TRØNDERKLÆM 
"æ å vil værra med, maju maju.... klem te alle sammen fra PUSA"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar