Translate

torsdag 4. april 2013

En liten hilsen fra trønderen

jaja æ sitt no her å ska prøve å skrive litt igjen.... hmmm  ka ska æ skirv om. kan no starte me at det snør ufafor vinduet hmmmm jaja trodde det gikk mot sommer æ. 
jo også ble jo Pusa syk i påska, ho kasta opp ett helt døgn, så æ å Jallis sov på skift, men ho har komme sæ no. Vi Hadde ho te dyrlegen på tirsdag og fikk vite der at ho hadde fått tannstein og hadde betennelse på tannkjøttet men alt ble fiksa så nå er vår pus blitt frisk, har prøvd  nytt for med større biter i. så nå skifter vi mat, rart e det for ho elske den nye maten. 
Fikk panik æ iallefall når Pusa ble syk, ringte ei venninne av mæ og ho forklart at så lenge ho kasta opp om ho hadde fått i sæ nokka Pusa itj skulle.. må også fortelle at det er første gang jeg brukte også ett katteforum å¨facebook og det va virkelig mange gode svar der. Gode svar av alle det, tusen tusen takk for det!
"Mamma" e så kjempe gla i Pusa så.

sjokka æ no har det slutta å snø ute.... sola e på vei ut av skyan også.... så bra da!!!

jo må vel skrive litt om jobb også, motivasjon for å gåpå jobb? nå ja det variere ja.... skulla egentlig ha vært på jobb i dag men fikk itj te å forlate senga pga av kjempe vond rygg og æ har fått problemer men skuldre og håndledd, albuer og knær så må æ si at å ta 2-3 600mg ibumintin for at kroppen fungere e itj enkelt i det hele tatt.... men ska no på sykehuset den 23/4 så da håpe æ at det kan bli nokka svar for alle disse problemene, Æ leve i håp no ja. Men tenke at det har vel med at en blir gamlere og gamlere, hmmmm 
ja ja det er vel på tide med å slutte av også.....
men sender en god kos og mange kyss til min kjære Jallis for at han klarte å holde seg mer rolig ovenfor Pusa enn det æ va, denne sangen er til deg.



trønderklæm te alle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar