Translate

fredag 31. mai 2013

venteliste og forbannelse

e en smule forvirra i denne venteliste systemet til helsevesnet. når en får beskjed om at en skal få operasjon innen juni, kan non hjelpe meg med å forstå hva dette skal bety. for æ har gitt opp :-( Har æ vært en kjendis så har æ komme igjennom med en gang..... hmmm kjendis!!!!!! nei det gidde æ itj. all den oppmerskomheten, men nokka må gjøres med derre helvetes vente tida innen helsevesnet. du tenke sikkert at hvorfor klage æ her og itj gjør nokka med det sjøl. Kan love dæ at æ har prøvd. ringe te derre helskike intakskontoret til ortopedisk klare itj å finne en dato slik at dette helvetes smerte helvete kan bli borte. ringte onsdag og dem ringte tilbake på torsdag, nei da itjnokka operasjon e oppsatt på mæ. tror itj at dem itj kan å høre på pasienta som har vondt, og trenger en "fri dag" (smertene blir bare verre og verre for vær ting æ gjør) no ska det no sies også at ryggen har sine smerter også. det hjelpe jo itj nokka å ta smertestillende heller for de funke itj. så ka sitt æ igjen me?
vente tid og enda litt mer venting. VELDIG LEI

må no fortelle kordan æ kom over denne sangen. hørte den og så dansinga fra en 12 åring som kan denne dansen veldig. skulle gjerne ha prøvd æ å men smerta e itj borte enda, men kan no utfordre andre te å danse og æ treng no bevis sæ ta det opp for å vise at du har dansa.





herre sangen e te ei "drill dame" fra løten, ho har en utstråling som er bare positiv og det merkes helt opp til der æ sitt. rart tenke du? nei e itj det for æ har altid den dama i mitt hjerte, støtta mæ som værst når æ hadde det ett helvete på løten. og da tenke æ på de gode og kjempe hyggelige samtalene. det er leng imellom en finner slike mennesker.
men det ska no sies at æ har no funne ei slik dame her i Trøndelag også. trodde itj at det skulle finnes flere engler. Det er itj meninga å tråkke non på "tærn" men det er sanheta.



denne sangen e te dokk to, dokk vet kæm dokk e om denne bloggen blir læst av dokk.

æ har væl skreve det æ hadde behov for å skrive....

men må ha med en sang fra denne dama!!!



TRØNDERKLÆM

fra
Hanne











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar