Translate

onsdag 16. januar 2013

urettferdig

har dokk følgt me på all reklamen som blir sendt på tv for tiden.... må si at æ e mektig lei av å se slike anorektiske damer (itj meninga å såre non), tenk om alle hadde vært slik... altså nå ska det sies også at æ e en av dem som e "litt" kraftig og ønske på det sterkeste å gå ned litt men så har du nutrilett, der ska alle måltider byttes ut med shake, HALLO kordan ska det gå da når en går tilbake til normal mat..... og ka koste den? jaja så har vi Herbalife den også koste flesk og som uføretrygda så har du visse utgifter som alle andre og da blir det itj my igjen av trygda...  men æ e av den oppfatning når det gjelder slika shake og andre ting så fungere det itj..... så ka sitt en igjen me da, jo en kan jo melde seg på ett Gretet Rohte kurs men så har du det med at det KOSTER flesk det å.
så har du faen meg alle kles reklamene også som går på tv, der ser en ALDRI reklame for store kvinner klær, i alle fall har itj æ sett det.jaja hvorfor er det så forbanna vanskelig å kunne sende NON reklama som har store størrelser... fatter itj hvorfor ting ska værra så forbanna vanskelig å finne mensker som bruker "normale" størrelser og kansje litt større klær også.æ må si mæ dritt lei av alle reklamer som fra cubus som viser at det er strikk som er på tilbud no. vil no si at æ slår av lyd når reklamen e på tv for æ gidde itj å se på det. En liten titt på denne så regne dokk skjønne ka æ mene....

Æ gir mæ itj med reklame enda.... har to til som vise at det gjelder bare for anoreksike menesker.... du har sikkert sett reklamen til Blush.no faen mæ dama e jo så tynn at du ser kjæve beinan på dama, så da tenke no æ me mett lille rare hode som at det e itj nokka for mæ, itj at æ bruke nokka av det lell men æ tenke mer på ungjenter som tenke på at dem må værra like tynn som dem på tv for det er det rette. du kan få kyss mæ i rævva no begynne det å gå litt forlangt.
også har du dem som e mest irriteranes det er alle shampo og sminke reklamene, faen da der å vise dem faen mæ bare ekstra tynne mennesker, når ska det ta slutt? KA ska te for at dem som lage slike reklamer skjønner at det finnes andre typer av slike EKSTRA tynne og at kansje dem har lyst å prøve å. Må no si at æ kjæm aldri til å stille opp på nokka slik, men det finnes kansje dem som vil.

sende me go sangen til slutt æ veit at den går masse på radioen men elske den dama som synger den og det er første ordenlige james bond sangen æ har hørt på lenge

Trønderklæm te alle og takk for oppmerksomheten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar