Translate

søndag 1. juli 2012

dette va godt det!

her e Dronninga Pusa på første Ørlandtur i 2012.
det va itj så lett denne første turen va itj helt lett med hund som skremte ho og katt som ble litt stor  så bilen va den tryggeste plassen for tuppa, men det gikk no greit.... Pusa fikk kumelk og det  va no godt for ho hadde no drukke masse av den store skåla.... 
Så kom vi til den gode årsaken til hvorfor vi dro på ørlandet. fikk ei mld på fb av ett familiemedlem av jallis som  lurte på om vi va der, så svarte æ at vi va hjemme og at vi hadde en anna avtale somble avlyst slik at vi skulle bare værra hjemme... så gikk æ opp å prata med jallis og når han da va ferdig  på pcen så dro vi utover... va veldig godt å komme utover, syns no æ etter den uka som har vært. fikk vite at det skulle være grilling... og vi også kunne være med og det va godt å kom sæ unna alt bare for en dag, få tenk på nokka anna.
legger ved non bilder av pusa og av grillinga vi va på i går, og om bildan e krenkende eller itj godtatt så gi mæ beskjed, klem

Monica etter å ha kjørt "bilen" sin
Grilling pågår
 Christopher
Stig Roar og Kajsa

HJELP


no har æ ett spørsmål te dokk alle som har unga:
hele mitt voksne liv så har æ hørt fra alle som har unga si: Når du love en unge nokka så ska du alltid ,ALLTID holde det du lover dem? oki tenke æ men gjelder itj det for alle voksne i at barns liv? æ forstår itj hvordan non voksne ska hold det dem love barn mens andre itj? håpe du kan hjelp mæ for æ forstår det itj.  håpe at æ får nokka svar fra en eller fler av dokk... ellers så får æ ringe te Nanny 911, for dette må æ ha svar på... syns det er bare rett uansett hvilken voksen person som er i ett barns liv skal den/de holde det som blir lova, foreldre eller itj. det stemme sikkert itj men æ håpe no at det gjør det!

her e tatt ut mot havet....
og så har vi bildan fra gården vi va å grilla på.... grilla ingenting som va vist på bildan.






håpe dokk likte non av bildan da...

Ellers så vil æ sende en stor takk te dem som gjore lørdagen til en suksess for min del....  kan itj få takka dokk nok for det!

ellers så vil æ ønske dokk en STRÅLENDE søndag.
TRØNDERKLÆM

1 kommentar:

  1. Hei snuppa<3

    Jeg personlig mener at alle, og da mener jeg alle løfter skal holdes, uansett alder<3

    Go kos og glad i deg<3<3<3

    SvarSlett