Translate

fredag 29. juni 2012

litt forskjellig....

hei og her kommer det en liten blogg.....
omdu lure på hvorfor at det kommer en liten blogg er at jeg fortsatt er litt deppa og vil helst bare sove og sove og sove og enda mer sove, men vi prøver litt alikevel.... 
som de fleste vet så bor itj æ så langt unna Trondheim, og der e det martnan og æ må si at det e bedre å værra på pultostdagan på løten. I trondheim så va det pøla og gotteri også va det nokka for bøndern som mat der å.... ble kvalm av å gå der.... forandringen e stor side æ va ungen, va masse boder med gotteri ol da å men da det no nokka anna også... va på shopping i går, va en liten egosit og tenkte bare på mæ.... og det e første gang at æ itj kjøpe nokka te non anner, ringte te frisøren og fikk time der.... va ferdig der te 12.00 og dro på city syd for shopping.... det skulle æ itj ha gjort. men gjore no det.  følte mæ forfulgt på en eller anna måten.... jaja va no itj sant det men følelsen va der. har du hatt den følelsen non gang at du som leser? 

uff e itj helt i topp form nei... har vel mange grunner til det, men vet at æ savne muligheten til å dra en plass å bare ta bilder.... har tatt masse bilder av trondheim så begynner å bli litt lei av det, og Pusa springer å gjemme sæ når æ tar fram kamera... hehe ho og Jallis kalle mæ for Hanneratsi så dem begynne sikkert å bli litt lei av bilda... så har dokk nokka råd om ka æ kan prøve å ta bilda av.... så mottaes det  med takk.... Æ må si at æ savne SCN me muligheten til å ta bilda av bila og kjøring på bane.... savne de vennan æ fikk der..... modeller, fotografer, mennesker og biler sjølsagt.... æ veit at det finnes andre slike organisasjoner men det er itj alle som passe for mæ.... ooh det va no veldig vagt sagt hehe..... ja det e vel det beste å være slik, men om det e non som blir fornærma eller sint for det æ skreiv så beklage over det.... 

så te slutt så ska æ bare stille ett spørsmål

hvorfor e det så vanskelig å bruke blinklys når du skal av en vei eller andre plasser hvor det trengs ett blinklys? no har æ sikkert itj forklart mæ godt men e dritt lei av at itj alle bruk brinklys?!?


takk for oppmersomheten og at du gidda les dette..... trenger gjerne non råd om å få komme mæ ut av denne negative perioden æ e inni, send mæ ei pm på facebook om du e der eller skriv en komentar under her.... alt mottaes me takk

trønderklæm

6 kommentarer:

  1. dt var en bra blogg :) hvis du har skog i nærheten så kan dt væra veldi fine bilder ut av dt. ell fjell, dyra i skogen osv. hvis dt kunne væra aktuelt. kanskje dt finnes en fotografi klubb som du kunne tenkte dg å væra md i? og dt er godt å høre at du var litt egoist. alle må dt minst en gong i blant. og når dt gjeld dt md å komma dg ut av dn negative perioden. finna ut hva du veit kan få dg til å smmile gjennom sånne tider og prøve å fokusere på dt? :)

    SvarSlett
  2. takk.... fikk noe å tenke over..... fotografi klubb vet jeg itj om non som finnes her i nærheten... noe å undersøke....

    har itj vært egoist på mange mange år, så for første gang så kan æ si at æ ska værra egoist flere gang :-)

    SvarSlett
  3. Hei snuppa<3

    jeg liker å gå å snoke i bybildet å ta biler av skilt og andre sære ting. Enig i det med natur, jeg vil å tilføre blomster. Det er et hav av de nå og jeg har tatt mye bilder av det selv. Jeg tar bilder av søpledunker, husker og alt jeg kommer over. Er kun fantasien som kan stoppe deg for blinkskudd.

    Når det gjelder perioden du er inne i så vil jeg anbefale deg å bruke kommunen for det det er verdt slik at du får satt ord på det. Samt lege/legevakt hvis det blir for ille. Det finnes sikkert et kriseteam der du bor, de er å til å kontaktes.

    Bra du savner akevitt og pultostdagene..Jeg å liker den godt og det myldrer i Løten og er man heldig med været så er det mye å se å smake på;0)

    Ha ha..Blinklys ja..Jeg å irriterer meg over det, noen ganger er det regelrett skummelt da noen skjærer over veien. Vet ikke om det går på vilja eller iq`n å ikke bruke det, men en blanding kan være mulig..

    Go kos og glad i deg<3<3<3

    SvarSlett
    Svar
    1. akevitt kan du få ha alene men pultosten som ble laga på løten va go....

      Slett
  4. Det er sagt så mykje godt av dei andre at eg ikkje har så mykje å føye til. Men veit om ei som tar bilde av alt mellom himmel og jord, ho er kun 15, men har allerede vunnet konkurranser. Grasstrå, vanndråper, beina sine. Ho finner motiv overalt.

    Ang depresjonen, så kan du også bruke hjelpetelefoner f.eks. Mental Helse, 116 123 :-)

    Klemmen til godjenta vår xxx

    SvarSlett
    Svar
    1. føler at hjelpetelefoner itj hele tiden fungere for mæ.....

      Slett