Translate

tirsdag 26. juni 2012

test......

en blogg til den som vil lese.
hvorfor har det sæ slik at altid non prøver å få andre så langt nede at dem tenker på sjølmord? æ kan no bare si at æ har sittet helt siden en viss person har tråkka mæ så langt ned denne gangen at det e det eneste æ sitt å tenke på.
så te dæ som kan for dette, du kan være virkelig stolt av dæ sjøl som klare å få ett anna meneske sålangt nede at det eneste en tenke på e sjøl mord. så tenke du som leser at det er itj slik du ska sitta å tenke son hanne, du har et godt liv me mange venna, hahaha jo kan no si det va 57 stykk som leste den som skulle værra den siste bloggen, men det som non har fortalt mæ  blogg e en nødveninghet og en anna person sfortalte mæ at bloggen gjør dæ godt.... tror itj at det får mæ te å tenke på nokka anna enn den personen som gjør te at æ har sonne tanka som æ sitt me. tror itj at æ har gjort nokka anna i hele natt e å sitte å tenke på kordan æ kan avslutte livet mitt... så takk for at du fikk mæ te å tenke slik... uff æ kom så langt at æ begynte planlegge min egen begravelse.... ord for ord, skreve ned alt mitt siste ønske om alt, te minste detalj kordan æ ville ha ting, så har planan klar.... så te dæ som fikk sorry bloggen i går du kan væra virkelig  stolt over å klarevirkelig å kjøre ett anna meneske så langt ned at tankan surre bare rundt  sjøl mord..

men du som kan for dette skal også vite at det er itj bare mæ dette går utover, vil si at du har non som kansje treng en avlastning også inni mellom og fra min side er det slutt, kan itj snakke for andre men SLUTT no ska æ gjør det lett for dæ, æ angre virkelig på at vi ble kjent, ja no har du fått hør det, og min mening av dæ e at du e en stor egoist uten empati for andre enn dæ sjøl. men helvete da kansje du skulle tenke litt over hvor mange feil og løgner du har servert mæ i de siste 7 mnd og de store løgnene som du har servert så e det rart at du klare å fram stå som en person som e perfekt og e kunn ute etter å ødelegge mæ, æ veit itj om non anner som kjæm te å godta alt som du har påført mæ, må vel si du og din familie. æ sie bare 2.april 2012 og fram til no. æ kan vel itj si nokka mer enn at beklager te dæ om sanheten kommer fram for en dag.

nokk om mæ eller faen bloggen e jo mine meninga..... nei etter i går så e det denne andre personens sine meninger som skal komme fram så du får si te mæ ka æ kan skriv om slik at dette blir din blogg som du kan ødelegge også. ja æ kalle dæ en ødeleggende manipulerende empatiløs person som e perfekt og ingen har lov til å si nokka anna....
æ ska itj skriv nokka mer no for æ kjenne at æ begynne å bli like oppgitt og tårefylt over kor slæm og trollat og manipulerende du e.... men æ si pass dæ slik at itj all sanhet bit dæ i rævva.... å ønske mitt e at det virkelig gjør det. æ ska også fortelle alle som les dette at æ har itj sovve nokka i natt men det vet du vel siden det itj e første gang du oppleve siden du har for vane å tråkke ned andre....
en tanke som kom i mitt hode nå, kanskje æ må send dæ mail på ka æ tar opp i bloggen no siden du har overtatt den.... jaja du lar mæ vel høre siden du  e sjef, æ veit me mæ sjøl at har du vært sjefen min i arbeidslivet så har æ slutta på dagen for å ha en manipulerende empatiløs jævel, oj no kjenne du og andre dæ igjen på kordan æ skriv, får æ skriv jo navnet ditt.... ehh nei, men du legg vel litt på for å prøve å få empati fra andre som du elske å baksnakke om mæ te. ja æ veit at du gjør det så det e itj nokka å nekte for heller....men det kommer du vel til å gjøre som du gjør for alt.

å te slutt så vil æ si tusen takk for alle god ord og bekjymringa for mæ, det varme ett dårlig og gammelt hjerte veldig godt. Godt å vite at det er mange som bryr sæ. Tusen Tusen takk..

4 kommentarer:

  1. dt er dumt når andre skar få dg til å føle dt så fælt :(

    SvarSlett
    Svar
    1. ja det er sant, men gjør som ei venninne sa te mæ hev dæ over det.... og det e det æ prøve på

      Slett
  2. Veldig glad i deg og vi skal oppleve mye sammen i årene som kommer. ikke la den djevlen der ødelegge for deg, blir han for ille, slik at du tenker siuicid, ANMELD vedkommende..

    Dette var trist at du skulle oppleve og håper inderlig den faen der leser dette, for da ser jækelen at det er du som får støtte, ikke han/hun!!!

    Go kos og glad i deg<3<3<3

    SvarSlett
  3. Enig med dei andre, og som eg skreiv til deg. Viss vedkommende kjenner seg igjen i det du skriver, er jo det en bekreftelse på at det er sant.

    Har kjent den følelsen av oppgitthet og avmakt og ville berre gjøre det slutt mange ganger. Men, Hanne, både du og eg veit at innimellom skinner sola. Lev for dei gode stundene, dei er der av og til. Nyt dei.

    God klem til deg, du må ikkje bli borte for oss <3

    SvarSlett