Translate

torsdag 7. juni 2012

"verdensmestre" de som tror du vet alt.

ja nå sitter her å e litt forvirra....... hvorfor er det slik i denne verden at non mennesker itj godtar andres meninger. e det fordi demmers meninga e bare rett! hva om du kan motbevise ting som blir sagt som er feil i fra denne "verdensmesteren" sier?
æ kjenne en del persona som det itj går an å si nokka te fordi det dem sie e rett..... blir dem fornærma når det vise sæ at dem har feil? JA med megastore bokstaver. dette e en dikta historie, handle om en verdensmester slik som æ beskriv og når beviset går i mot han. 
kaller personene i denne historien for tom og lise....
tom og lise har kjent hverandre lenge.... og lise har gått på fotokurs oglært masse om om fotografering og sitt kamera, ja så kom no tom på besøk og som vanlig så viste jo han alt som har med fotografering og lise går i sinne og og vet at tom tar feil. men e det nokka vits å si nokka.... men nå ska du hør at når en ska ta bilder så e det best å ta det i solvær, kjæm det fra tom.... mens familien til lise sier itj nokka heller så lise blir bare forbanna og drar derifra.... Lise tok opp dette med sin famile når dem treftes neste gang og får høre at det er itj nokka vits å si i mot tom for han tåler itj at non sier i mot han.... men Lise sier at æ syns dokk kunne ha støtta mæ og fortalt Tom at det han sier e feil..
blir æ forbanna når æ oppleve slike ting, JA det blir æ. kæm blir itj det? itj kom å si te mæ at du itj blir forbanna eller oppgitt når slike ting fåregår innen din engen familie. æ veit at hadde det skjedd mæ så hadde æ klikka i vinkel.
.

jaja no e no det ut av systemet.... hehehehe må no le litt å da. for alle har vel en eller flere verdensmestre i si familie.... håpe dokk forstår mitt poeng som æ prøve å få fram i fortelinga over.



musikk det er ett fint verktøy å bruke når en er deppa.... har i alle fall funnet en del sanger som æ elske å hør på når æ e deppa.... så sitt du å tenke,e hanne deppa no? ja e nok det.... e itj like lett bestandig. Har non dager som gjør at en blir redd/nervøs/oppgitt.... den perioden starta i går... har vel nokka med at vi ska en tur bort i kveld som gjør mæ nervøs og det er itj godt å sitte her å svette hele tiden og bare ønske at alt skal gå så fort at en itj merke at tida står stille..... ja æ har det non gang slik.... eller det er vel 4-5 ganga i året hvor æ e helt utafor... har vel me personene æ ska møt, det e non som har fortalt at voksne (generasjonen over) itj ska såre andre HAHAHAHA det æ snakke om gjelder itj mine foreldre, men andre.... æ må si at æ grue mæ  te å treff disse personan slik som æ alltid har gjort, men håpe at det går bra..... Men dæven som æ grue mæ, non gang så sitt dem å pikke borti mæ og si at du har får my flesk eller si at du kan itj spis det og itj får my sukker eller itj for my fett.... da har en lyst te å færra på besøk vett, ehhhh NEI.
så i dag så spurte æ en kamerat av mæ om han kunne gjøre mæ ei tjeneste..... om han kunne sende mæ non sms slik at  slipp å hør alt som e negativt om mæ og at æ itj kan spis nokka som e "farlig" for mæ.... oki ska innrøm at æ itj ska spis så my sjokolade eller så my av det som e fett.... men om æ ska ungå sjokolade, sukker, fett... ka e igjen? det finnes jo sukker og fett i alt som finnes av mat... enten det er naturlig eller tilsatt... non som har nokka forslag te ka æ ska spis..... det blir slik som at en får bare lyst til æ spise mer av det som en vet itj e rett men det er vel slik mer alt!



jajaja når vi e inn på ting som vi itj ska gjør.... ka e det me den nye røyke loven som  tilsir at det itj e lov til æ røyke i sitt eget hjem? hvorfor kan dem itj la røykeran værra i fred har dem itj gjort nok mot dem. la dem få røyke, ka blir det neste ska dem ta bort COLAen da blir det nok krig hehehe jaja dem finn vel en årsak te å ta bort den å.... jaja æ si slik æ si te alle som e gla i begge dele, cola og røyk, itj la da vipp avstolen ta dæ en røyk og ett stort glass cola så går det nok over.... hehe ja syns at staten tror dem ska få bestemme nok, om dem itj ska begynne å ta bort colaen også....  hva skal en drikke uten cola spørr æ? for dem som e colomaner så blir det vanskelig. men det finnes sikkert nokka får dem, men æ må no si at den som vil ha cola bør no få lov til å drikke det
ja også va det ......
jajajaja alle kjenner til dette bilde......

jajaja dæven døtte kor æ fikk lyst på ei cola flaske og en sig, men det er jo farlig det for hjerte.....kan jo få høyt blodtrykk, tette blodårer... oj faen men æ har jo høyt blodtrykk og har stor sjanse for å få tette blod årer en gang i fram tiden..... jaja carpe diem sie no æ....
jaja tror at æ ska slutte av for i dag.... alle fikk me sæ sangen i går.....




dette e godt me donuts.....jaja ska no snart spise ostekake
denne

non som vil smake?

tusen takk for oppmerksomheten
ha en STRÅLENDE torsdag......

TRØNDERKLÆM






4 kommentarer:

  1. Du er så god te å skrive, alvor og humor om en annen. Og ja takk et STORT kakestykke, så spiser eg den og tar meg en god røyk og kaffe etterpå :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. kaffe å røyk :-) du får komme på besøk så kan du få den ostekaka ogkvæfjorkake......

      Slett
  2. Bra Hanne<3 Kos deg du og ikke la noen fortelle deg hva du skal spise:=)
    Jeg koser meg med cola og røyken jeg, og du? tre kakestykker til meg tusen takk<3

    Masse glad i deg og go kos snuppa mi<3

    SvarSlett
    Svar
    1. kaffe å cola :-) du får komme på besøk så kan du få den ostekaka ogkvæfjorkake......

      Slett