Translate

onsdag 16. mai 2012

Frustrert.....




En smule forvirra...
det er en måte å si ting på også finnes den måten som itj e så lurt å skrive ting på. I denne data verden som vi er kommet i så kan det være oki å tenke på hva en skriver og hvor mye det kan såre den personen vi skriver til/om.   Æ har hele tida vært opptatt av å itj si/skriv navn om æ itj har lov te det, og æ veit at mange kjenne sæ igjeni det æ skriv, menska værra den første som sie sorry om æ har såra non... e det alle som gjør det NEI
Æ mene at om du ska skrive om andre så spør om det først også skriv.

ja no lure sikkert koffor æ skriv om detta...
joa det har sa slik at da æ logga på faebook så læste æ en person som æ trodde va voksen og itj gjore ting som kunne såre ett menneske, men jaggu tok æ feil. treng itj å si slike ting som du gjore om du leser denne bloggen, også kommer det ei dame og trykker liker... til henne sier jeg følgende klare du itj å si fra sjøl da kan du itj værra voksen, men det virke som du går ut i fra at alle SKAL høre på dæ og itj ha ei mening av sæ sjøl. Te helvete kan du dra.

kansje dette er en sang som passe for mange. æ veit av en del æ ja. Kordan i helvete går det ann å såre ett menneske så mye som sladder gjør?  kordan i helvete går det ann å bare høre en side av en sak og hvorfor er itj visse mennesker mottakelig for å høre begge sider? ja æ prøve å hinte non som æ virkelig itj klare å forstå når dæm bare ser si sie og den sia e den rette og ingen andre har lov til å si eller komentere den på nokka anna vis enn det som e RETT i den andre personens hode..... OjOj æ skrev det og æ klart å få det ned på bloggen hehehehehe, men får vel hør det om denne personen æ hinte det læs dette hehehe jaja å da får æ vel ei stygg melding på facebook eller på sms men DRIT Æ i det  Å JA for detta e min blogg og du bestemme itj hva æ ska skriv om eller ka æ mene om saka som du har slengt dritt om te mæ....
egentlig så har æ veldig lyst til æ skriv navnet men det ekke lov...


koffor e det slik at non e ute etter å ødelegge ett menneske, ka tjene den personen på å ødelegge andre som kanskje itj e like sterk på den psykiske fronten?
æ tror at ved at non ødelegger ett menneske så er den andre itj fonøyd me sæ sjøl og derfor kan en itj nokka anna enn å ødelegge for andre som har det bra i sitt liv. æ å mene at vi burde ta litt ansvar og passe på dem som itj like sterk når det gjelder det psykiske. og en burde tenke seg om hva og hvor en sier ting eller skriver ting for den del.

e æ litt oppgitt eller forvirra?
e dritt lei av å bli behandla som en dritt av non spesielle persona som itj veit ka det vil si å måtte feie seg for andre HELE tiden. Æ må si det at om en sier en ting så bør man stå for det og uansett om det er ris eller ros så bør man som ett menneske godta at ITJ andre ser på det son som du gjør.


hva vil æ med denne bloggen i dag? jo at vi alle tenker igjenom hva som vi sier og ka som kan såre andre fordi dem kanskje itj like det en har å si. 


Ha en kjæmpe fin 16.mai
i morra så kommer det itj nokka blogg. Tror at æ har såra /hinta nok for i dag :-)

gratulerer norge med dagen på 17.mai

klæm fra mæ te dokk alle

2 kommentarer: