Translate

fredag 4. mai 2012

soving

hei og go morran.
i dag så har æ vært å trena og no sitt æ her å ska skriv littt.... i natt va ei vanskelig natt sov 2 tima. da tenke du sikkert at ka ligg ho å gruble på om natta... jo no har det sæ slikat når det skjer nokka på dagen så vil æ automatisk ligg å tenk på ka kunna æ ha gjort anderledesi den situasjonen. ligg å tenke ut svar og ka ho kansje kommer te å si tebake te mæ. ja æ vart sint i går på en foreleser på kurset æ går på, skjønne itj koffor ett voksent menneske kan si at non av oss itj får kom te orde, bare hennes engler... faen i helvete kor sint æ va. glæfsa te kjæresten min gjor æ å. han bare så gå av dæ sinne og det gjor æ heldigvis. faen faen faen.
 
 
ja det snør i helvete. æ følte iallefall sliki går..... 
 

 


ja så som du ser så fikk æ lyst på en slik en men dæven døtte æ ska hold mæ unna, dette e en sukker bombe uten like.... veit itj om æ har sagt det joa har diabetes så æ kan itj spis nokka me sukker i. sjølsagt så tar æ litt sukker men PRØVE så godt æ kan, veldig vanskelig i dagen sukker samfun. æ har vel bare mæ sjøl å tenk på men det e vanskelig når det e så my godt. når æ e i en butikk så e det vanskelig å bare gå forbi godteriet og gå te kassa, det e heldig vis non butikka som har goderiet først i butikken og da blir det lettar for mæ. 

 
hva kan æ si mer enn den sangen.... 
 
 


kjærlighet. æ elske min kjære og Pusa (katta vårres), har ett forhold hvor vi snakker om alt, og det er slik jeg ønsker at alle forhold skal være, klart vi har være diskusjoner men hvem har itj det. men det æ vil si e at min kjære klare bestandig å få mæ i et bedre humør uansett hva som er galt. spesielt i går da æ trengte det, så klarte han det igjen.... love u babe
 
 
 

er vel påtide å slutte av for i dag
KLÆM TE ALLE
takk for oppmersomheten

2 kommentarer:

  1. Flott blogg her inne oxo :)
    Godt å få skrive av seg frustrasjoner, men enda bedre at man har noen som forstår, og får frem humøret igjen.
    Stå på min kjære nye venn :)
    Følger deg her oxo, og får alle oppdateringer :) Lika denne veldig godt, og du må gjerne dele på FB sia mi vettu....
    Delte min på sia di for litt siden :)
    Megaklem til deg :)<3 Ha en herlig dag og ei riktig god helg :) <3

    SvarSlett