Translate

fredag 18. mai 2012

litt forkjellig del 3



ja no e 17.mai  over og skulle håpe på at regnet kunne ha vært borte også...
æ vil no si at det e bra at 17.mai e ferdig både for russen og alle andre, æ feira itj nokka for uten å se på russetoget... når det va ferdig så va 17.mai også slutt for min del, så også på russen at mange av dem va sliten og trøtt... regner med at dem ligger å sover ut hele denne helga.

men no over te nokka anna.....
æ e litt forundra over at det går virkelig ann å bruke så lang tid på "rettsaken" te morderen. Hvorfor? Hvorfor skal det rippes opp den dagen hele tiden? er det itj nok å putte han i fengsel for resten av hans liv. mine tanka går det dem som må oppleve 22.juli 2011 hver dag og itj kan få fred. kommer norge til å la denne morderen til å "råtne i fengsel"? æ veit at æ skriv mang spørsmål i denne bloggen men æ fatte itj hvorfor at det ska vises og snakkes om hele tida. både på radio og tv. hvorfor????


æ mene at "hans sak" får altfor my oppmerksomhet og æ mene virkelig alt æ har skreve tilliggere. hvorfor skal AP også bruke dette får å prøve å få mer stemmer pga denne dagen... min stemme får dem itj uansett..... ska itj si ka æ stemme på... men vet at dette partiet har mange av mine synspunkter på livet og samfunnet!

 så spørr æ dæ som læser ka mene du om at AP
 bruker denne dagen som å prøve å få flere stemmer? Tror du at det funker?




hva kan æ skriv mer om? tror æ har sagt det meste i dag

takke for oppmersom heter og tar å skriver mer en anna dag
Ha ei strålende helg for det ska æ.... trønderklæm te alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar