Translate

mandag 21. mai 2012

mandag?????

ja no e det første dagen på ei ny uke med nye muligheter. og æ må si at æ e sliten allerede før dagen starte.

føle at det kansje e lurt å følge opp den bloggen fra i går. Det som e rart syns æ e at uansett ka en sende henvisning på i alle fall når det gjelder det psykiske så tar det for lang tid, har aldri hatt nokka problemer når det gjelder den fysiske/somatiske sykdommer men føler med dem som har det. æ ble bare så forbanna på systemet og at ingen av dem som styre dette landet kjønner hvor vanskelig alt kan være når en itj e heldig og får hjelp me det samme og hopper forbi alle som står i venteliste kø. har jo mang en gang fått høre at det finnes politikere som får et psykisk sammenbrudd men står dem i venteliste.... det tror jeg itj på, tror dem får hjelp med en gang og itj har nokka medfølelse for andre dem går forbi.


kansje en skulle tenke litt på hverandre og vise hensyn alle som en, da tenker jeg spesielt på dem som har så stor makt at dem lar andre får vente enda lengre fordi. ska verden værra son? æ mene nei, uansett kor my makt eller kor rik en e så bør man stille sæ i ventekø slik som oss som trenger det like mye som alle andre.

så no tror æ at æ har skreve mæ ferdig me dette temaet.

Staten norge og dets pengebruk slik som æ ser det
joa norge har no brukt en del penger på å bygge en rettsal te den morderen, huske itj kor my men ka med å bruke like mye på helsevesnet? dem tar inn bompenger og bygger itj nye eller forbedre veiean heller da..... blir "litt", sorry en skal itj lyge så får vel skrive veldig forbanna når en setter opp en bombstasjon og itj tenker en gang på å gjøre veien bedre. blir så forbanna!
I norge så vil æ nok si at vi druktne i avgifter. hvorfor tenke no æ,jo det e fordi staten norge skal gjøre alle i norge fattige, det blir ialle fall slik om dette fortsetter. det e greit å betale skatt, men hvorfor skal en betale i bøttevis med avgifter.... og itj kom te mæ å si at det går på partiet som sitter å styrer dette landet. tror itj at non har klart å få det til, å ta bort ALLE avgifter som finnes i dette landet, det må bevises.

så om det finnes en politiker som sier at en skal gjennomføre dette med å ta bort alle avgifter og klarer det, tar av mæ hatten for den personen ja.




uff det ble endel politikk denne bloggen også men syns at det begynner å få forlangt.
hvor mye skal en godta? hva kan en gjøre for å bedre situasjonen?

sier takk for oppmersomheten æ
ska ned å spise litt mat! har trena i dag også så da e det viktig å få spise litt også

ønske dokk alle en STRÅLENDE mandag videre....




2 kommentarer:

  1. Eg må berre seie eg er 100% enig i alt du skriver. At dei ikkje forstår at ved å komme tidlig til behandling innen psykiatrien så kan dei faktisk på sikt spare penger og sorg og fortvilelse ikkje berre for den sjuke men pårørende og venner. Dei risikerer nemlig også å havne inni psykiatrien nettopp fordi ventetiden er for lang.
    Skriv en artikkel i avisen med tittel: en utrydningstruet art. Kan lurer på om dei med vilje venter lenge slik at køen skal bli kortere fordi enkelte gir opp underveis og tar livet sitt.

    Harde ord. Men med dei verva eg hår, så hår eg dessverre sett resultatet.

    Uff nå skriver eg for mykje igjen. Men dette er et tema som engasjerer meg sterkEr egentlig uførertrygda men å være aktiv i Mental Helse er nesten meir enn en heiøldagsjobn. Ja, ja lønna mi er vel trygda .
    Nå skal eg holde kjeft.
    Stor klem til deg xxx

    SvarSlett
    Svar
    1. æ har en tenden te å bare MÅ skrive va som faller meg inn og må si at staten norge bør begynne å tenke litt andreledes på oss som har uføretrygd og prøver å overleve på det. Men jeg vil gjerne utfordre en politiker som sitter på Stortinget til å leve på 8000 kr for en mnd med lån og mat og andre utgifter som vi har.... æ tror at staten betaler det meste for politikere som sitt på stortinget og tror dem vet hva som er best for oss på grasrota.... men har vi det bra?

      Slett