Translate

tirsdag 8. mai 2012

litt forskjellig i dag.....

Æ starte me ett spørsmåls tegn i dag også æ. for non må forklar mæ koffor at det finnes dæm som elske å såre andre? og non e ut etter å trykke non langt ned fordi dem itj ser ut slik som en annen vil at en skal se ut...... 
hadde en som skrev alle fine jenter har en stygg venninne..... faen da tenkte æ hvorfor skirver en slike ting, kan han itj tenke sæ litt om, hva om det hadde vært omvendt at en jente skrev. Alle fine gutter har en stygg kompis, faen da har alle som æ kjenne tror æ og håpe æ har sagt i fra te mæ at æ e ei helvetes kjærring som treng få sæ en kakk i hode...faen altså no sitt æ her og irritere mæ over denne personen. 
jaja æ tenke på dæm som itj har så god sjøltillit og kommer til å føle sæ mindre verd. det har æ og slete me så æ unne ingen å ha det så forferdelig..

ja slik kan det gikk. håpe at itj non miste sjøltillit eller blir deprimert av å læssa dett, er itj meninga i alle fall.
æ valgt feil sang men men, 
hva ska denne rare dama skrive om no?

sitt her å tenke på ka æ ska skriv om videre........ kan fortelle om dette bilde dokk ser over, det e tatt på Ørlandet, og det e kjæmpe fint der når det e sol og itj så my vind... det e  en plass som e så bra for der kan man være uforstyrra og kan slappe av,det e godt. ska dit i sommer en gang og da blir det itj nokka blogg..... uten internett der og det e sååååååååååååå godt.

jo vi ska på ferie ja jippi som æ glæde mæ, vi ska treff mange som vi spille wow sammens med vi skal faktisk te tallin, estland. æ glæde masse, har bestilt turen, de ska bli godt å komme sæ unna litt.

vi har di to siste sommeran vær på son tur.... første året va vi i holland og hadde camping tur, det va fint det å men vi brukte en koffert til bare æ ha me telt og soveposer... phuu aldri mer tenkte æ i alle fall etter den turen, camping æ mene.

i fjor så va vi te england, og der va det camping for non men itj for mæ og min jallis, vi fikk sovva på ett soverom og det va godt, tror vi va ca 20 styk på den uka vi va der og de fleste va der hele uka. så det va fult av folk, traff mange nye og non av dem vi traff første året, men det ble veldig artig og vi ska tebake å besøk håpe æ da..... 




dette e tatt etter ei kraftig regnskur..

håpe at dokk fant denne bloggen også litt intresant tar bare opp alt som æ syns at fortjener dagens lys håpe at æ itj fornærme non det e itj meninga.....

takk for oppmersomheten og æ sende me klæmma te alle!

ha en fin og strålende dag:-)

2 kommentarer:

  1. hei snuppa<3

    det med at alle jenter har ei stygg venninne bør være et forslitt ordtak, men noen er kanskje mer retro at de bruker det enda..i såfall veldig stygt og urettferdig og krenkende sagt.

    kos deg på ferieturen, blir godt for dere det å komme dere litt unna;0))

    Go kos og glad i du<3

    SvarSlett
    Svar
    1. syns det e stygt uansett æ da.... men gjør bare itj som... og tror at alt er oki

      Slett