Translate

mandag 14. mai 2012

service eller itj?

hva gjør en når en skal kjøpe en ting og en itj får det en bestiller? hva skal man sette som krav til butikken?
æ mene no at når en bestiller ting og sier at det må stå klart til den eksakte datoen, så SKAL man få det gjort slik at det er ferdig, men itj alle butikker skjønner at kunden har krav på det....

la oss ta et eksempel her: 
du kjøper en gressklipper som du kan sitte på. og du håper jo da at du får en ny en og itj utstillingsgressklipperen... og du skal kjøpe tillhenger også og på den butikken du er så sier du at alt må stå klart til 14.mai for da kommer jeg å henter det. Og siden det kreves at en skal ha vongkort på tillhengeren også så da sier du at det også bør være klart når du kommer..... så kommer dagen og du drar i vei får å hente det du har kjøpt og betalt for. Når du da kommer til butikken så spør du hvor er det jeg har bestilt og hvorfor står det itj klart, du får itj nokka svar og må bare vente...... og siden det e æ som skriv detta så e itj tålmodigheta me den lengste når det gjelder ting som æ kjøpe og det ska stå klart.... da blir æ VELDIG sint, men e det nokka vits, nei da. men du står no der å vente da og tålmodigheta tar nesten slutt. og så får du beskjed om at dem har itj den plenklipperen som du har bestilt for uten  utstillings plenklipperen, hvordan kan en da forlange at en skal betale full pris? æ mene nei der, og æ kan forklare hvorfor.... det sæ slik at envet aldri hvor mange som har prøv den eller kor mange unga som har sitte på plenklipperen og ting blir fort ødelagt når  unger itj får til det son som dem vil at det skal gå. men oki hvordan fungere da garantien og hva om den er ødelagt før første gang? eller hva om batteriet itj fungere, og du itj har batterilader? 
RING FORBRUKER RÅDET! dem sier at 1. dem skal gi prisavslag. 2.en ekstra garanti. 3. vente til dem får inn nye og imens ha utstilling plenklipperen.
Hva er det beste for butikken? og hva tror dokk e den beste for kunden?
lar de to stå ubesvart.... trenger oppdatering når æ vei nokka mer.... en liten historie fra dagen i dag....



er vi lykkelig eller er vi itj?
æ vil si at æ e lykkelig! ka e du? håpe at du e like lykkelig som det æ e....




jo også har vi treninga det er kjæmpe gøy, har eget program/opplegg ca 2 timer....
hvem liker itj å komme i form? hva kan en gjøre anna enn å trene? jo å si nokka om maten har æ vel gjort tidligere blogger. nok om det!!!




tenk å bli like tynn som ei barbie dokke..... nei nei hanne dette blir for dumt. æ kan ALDRI bli like tynn som ei barbie dokke.... så glæm det!

hva er dagens samfunn opptatt av? æ mene at samfunne me sine tynne tynne modeller på tv og reklame kanskje burde tenke litt over hva dem gjør med ungjenter og deres forbilder! hva er viktig, å ha normale forbilder? ka e det som gjør at det er viktig med tynne forbilder.... forstå meg rett for dem som e heldig og har gener der en tilsier at en er tynn så er det fint men æ hinter te dæm som e normal og får beskjed om at dem må slanke sæ for at det er visse krav for å være tynn.... kordan kan det settes krav til slike som er tynne.... 




er vel på tide å avslutte for denne gang....

i morra skal æ skrive om POLITIKK, kult ja...kom me innspill om dokk mene om det partiet dokk stemme på.om dokk vil si det da.... og ska skrive mer om "rettsaken" og kordan kan en slik personen kan drepe så mange og itj føle en ting for offeran og demmers sorga og kor vont dem kan ha det, ka e det som feilen dette menneske?

klæm fra mæ,
kos dokk, 
ha en fin mandag











2 kommentarer:

  1. Ang gressklipperen så bør man jo få et avslag på prisen da det er en utstillingsmodell, og et kjøp i den størrelses ordenen så burde varen stå klart og servicen burde ha vært på topp. Det bør den være selv om man kun kjøper ei pakke 4 tomm spiker å;0)

    vedr kroppsidealet så er vel det en sak man kan diskutere i evigheter, nå er det vel en pluss size model som skal fungere som forsidepike i ett eller annet magasin, men idealene om de perfekte formene vil for alltid være der.

    jeg bryr meg fint lite om reklamen, føler jeg meg vel med meg selv og mine klær? Helt i orden hva Henne, Det Nye og de bladsmørjene der presenterer, bryr meg så lite at jeg kan nesten ikke skrive om det;=))

    Go kos og glad i deg<3

    SvarSlett
    Svar
    1. det jeg mener er at det burda fokusere på litt kraftige damer itj bare di super tynne....


      og ang gressklipperen så får den ny etter at dem skulle klippe hele plena men fikk til bare den halve og så gikk den i stykker..... så det ble orden alikevel :-)

      Slett